• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Haarcrème

Wat is haarcrème

Lees meer

Een hair cream of haarcrème is een redelijk vloeibaar product met veel hydraterende eigenschappen. De vloeibaarheid maakt het gemakkelijk aan te brengen in je haar, maar zorgt er ook voor dat een haarcrème meestal een lichte tot medium hold geeft.

Haarcrème krullen

Daarnaast geeft een haarcrème vaak een mooie en gezonde glans aan je haar. Daarom helpt een haarcrème tegen pluizig haar, want het voedt je haar met gezonde ingrediënten en extracten. Krullend en zeer golvend haar hebben het vaakst last van pluis of een droog gevoel, dus een hair cream is een uitermate goed styling product voor vrouwen met dit haartype.

Er zijn gelukkig veel opties wanneer het aankomt op een styling cream of curl cream voor krullend haar. Zelfs als het woordje “curl” niet in de productnaam zit, is het nog steeds een goede optie vanwege de hydratatie.

Dus eigenlijk kan elke crème voor krullend haar zijn, zo lang het zorgt voor de nodige voeding, hydratatie en glans. En de vloeibaarheid helpt bij het aanbrengen van een crème voor krullend haar of moeilijk handelbaar haar. Je kan gemakkelijk met je handen door je haar.

Haarcrème voor droog haar

Hier geldt eigenlijk hetzelfde als een haarcrème voor krullen of pluizig haar. Een van de belangrijkste eigenschappen van een styling cream is het hydrateren van je haar zodat het een gezonde glans krijgt en er minder droog uitziet.

Ga voor een hair cream met veel gezonde en voedende ingrediënten voor een optimale haarstyling en haarverzorging. Je haar zal er dan minder dof of droog uit komen te zien.

Beste haarcrème voor vrouwen

De meeste styling creams of hair creams hebben soortgelijke eigenschappen. Er kunnen kleine verschillen zitten in de mate van hold en glans, dus kijk daar goed naar op de productpagina’s en kies een hair styling cream die bij jouw kapsel past.

Het kan ook interessant zijn om te kiezen voor een natuurlijke crème zonder parabenen of sulfaten. We vermelden de ingrediëntenlijst bij de specificaties, dus je kan meteen zien welke bestanddelen het product bevat.

De grotere merken voor haarcrèmes voor dames zijn Bumble and Bumble en Label M.

Lees minder
Filters
11 producten
Sorteren op
11 producten
Sorteren op