• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Magnoliah: Maak Jezelf Nog Mooier

Missie

De missie van Magnoliah is om vrouwen te helpen om gezonde en hoogwaardige producten te vinden voor gezonder haar en een mooiere huid. Wanneer je er verzorgd uitziet, dan voel je je ook meteen goed.

Beschrijving

Magnoliah is de vrouwentak van Moquer Haarstyling & Grooming, een shop voor mannen die al sinds 2014 bestaat. Daardoor hebben we veel ervaring op het gebied van cosmetica en haarproducten. Magnoliah is in 2024 gelanceerd om hoogwaardige en premium producten aan te gaan bieden specifiek voor de moderne vrouw die op zoek is naar natuurlijke haar- en beautyproducten.

Magnoliah is een concept dat er vooral op is gericht om jonge vrouwen te helpen met het vinden van natuurlijke en goede producten voor zowel je haar als huid. Het liefst met voedende ingrediënten en eventueel organisch of vegan als het even kan. In onze shop zal je voornamelijk merken vinden die je niet zomaar in een supermarkt of drogisterij tegenkomt.

Het concept bevat exclusieve haarproducten die door salons, stylisten en andere professionals gebruikt worden. In combinatie met een unieke presentatie en gerichte service probeert Magnoliah deze producten toegankelijker te maken voor iedere vrouw in Nederland, België en daarbuiten. En uiteraard kan je deze producten snel in huis verwachten met PostNL.