• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Salt and Stone

Salt and StoneSalt and Stone

Over Salt and Stone

Lees meer

Het merk Salt and Stone is opgericht in Los Angeles door voormalig snowboarder Nima Jalali. Het merk blijft graag dicht bij de natuur en heeft een speciale relatie met de zee. De producten van Salt and Stone zijn ontworpen voor vrouwen met een actief leven.

Salt and Stone gebruikt actieve ingrediënten van de zee en bergen om tot natuurlijke producten te komen voor een optimale huidverzorging. Op die manier blijven de Salt and Stone deodorant sticks vrij van giftige stoffen en geven ze een verlichtend gevoel.

Enkele voorbeelden van ingrediënten zijn bijvoorbeeld zeewier, spirulina en zeekelp. Deze ingrediënten hebben zowel een reinigende, ondersteunende en herstellende werking voor je huid.

Maar Salt and Stone denkt ook na over de verpakking. De plastic verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceanen. Tijdens het productieproces wordt er gebruik gemaakt van waterkracht en zonne-energie om de Salt and Stone deodorant te vervaardigen.

Ook niet geheel onbelangrijk, Salt & Stone heeft een Leaping Bunny certificaat. Dat betekent dat zowel de producten zelf, als de individuele ingrediënten in de formule, niet getest zijn op dieren.

Salt & Stone en Magnoliah

Ook Salt and Stone is een merk dat er vanaf het begin bij is in de Magnoliah shop. Vooral de deodorant sticks van Salt and Stone zijn erg bekend vanwege hun natuurlijke ingrediënten en aangename geuren.

Het verhaal van Salt and Stone sprak Magnoliah erg aan, want het is ook belangrijk om na te denken over je verpakkingen en individuele ingrediënten.

Salt and Stone producten

Het is geen geheim dat vooral de natuurlijke deodorant sticks van Salt & Stone een grote hit zijn bij moderne vrouwen die houden van natuurlijke producten. Ze bieden daarnaast nog andere producten aan en Magnoliah hoopt er daar meer van aan te bieden in de toekomst.

Het is goed om te weten dat het gaat om deodorant sticks en geen deodorant rollers. De sticks zijn vaak natuurlijker en gaan ook nog eens lekker lang mee.

De populairste geur is de Santal Salt and Stone Deodorant met noten van sandelhout en vetiver, maar bekijk ook zeker de andere interessante geuren.

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op