• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Retouren en klachten

Retouren

Het is mogelijk om bestelde artikelen te retourneren onder bepaalde voorwaarden. Je kunt hierbij gebruik maken van het 14 dagen herroepingsrecht. Het product moet dan wel ongeopend zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Verzorgingsartikelen die al geopend en/of gebruikt zijn, worden niet retour geaccepteerd vanwege hygiënische redenen. Retourneer dus nooit geopende producten, want deze worden weggegooid bij ontvangst in ons magazijn en dan vindt er geen restitutie plaats. Daar moeten we helaas streng in zijn, want iedereen ontvangt uiteraard graag ongeopende artikelen.

Wanneer je een product wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op via support@magnoliah.com. Na overleg kun je product retourneren. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van de retourzending ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op dezelfde manier als dat er is betaald.


Klachten

Het kan zijn dat je onverhoopt een klacht hebt over een van onze producten of onze service. Deze kan je dan kenbaar maken via aan support@magnoliah.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord geven. Mocht de verwerking van deze klacht meer tijd vergen dan deze 14 dagen, dan wordt je hiervan binnen deze 14 dagen op de hoogte gesteld. In de meeste gevallen kan je binnen enkele dagen bericht van ons verwachten.

Retouradres

Magnoliah/Cenfil
Lipsstraat 50F
5151RP Drunen
Nederland