• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Yankee Candle

Yankee CandleYankee Candle

Over Yankee Candle

Lees meer

Dit Amerikaanse merk is extreem klein begonnen, maar nu de grootste premium kaarsenmaker van de Verenigde Staten. In 1969 wilde Mike Kittredge zijn moeder een mooie geurkaars cadeau doen, maar als 16-jarige had hij daar helaas geen geld voor. Hij besloot toen om zelf was te smelten en een kaars te maken. Zijn buurvrouw zag zijn kaars en wilde er ook wel eentje van hem kopen. En zo is Yankee Candle ontstaan.

Tegenwoordig is Yankee Candle misschien wel de bekendste naam als het gaat om geurkaarsen van hoge kwaliteit. In Amerika is het het bestverkochte kaarsenmerk. Niet geheel verwonderlijk, want Yankee Candle heeft maar liefst 600 verschillende geuren ter beschikking. Ze doen ook veel speciale edities en seizoensgebonden geurkaarsen. De meeste kaarsen worden nog steeds gemaakt in de staat Massachusetts.

Yankee Candle en Magnoliah

In de eerste week na lancering in 2024 heeft Magnoliah de eerste kaarsen van Yankee Candle toegevoegd. Helaas zijn er nog geen 600 verschillende geuren beschikbaar, maar het doel is om het assortiment flink uit te breiden. Magnoliah wil niet alleen hoogwaardige haar- en huidverzorgingsproducten aanbieden voor vrouwen, maar ook unieke en leuk home & living producten. Daarom past Yankee Candle heel goed bij Magnoliah.

Yankee Candle producten

De geurkaarsen van Yankee Candle worden gemaakt van hoogwaardige paraffinewas en hebben allemaal hele unieke geuren. De grote geurkaarsen van Yankee Candle gaan ook nog eens heel lang mee, want de ''large jars'' hebben tussen de 110 en 150 branduren. Zelfs de lontjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels voor een zo goed mogelijke verbranding. Uiteraard zijn de Yankee Candle producten ook hartstikke leuk om cadeau te doen aan geurkaarsenliefhebbers.

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op